Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

Skip Navigation Links

Federatie Brussel-Leuven-Mechelen

   Minimaliseren

 

 

Door je te engageren in VCOV kan je je aandacht voor kinderen en jongeren (pedagogische en onderwijskundige interesses) combineren met je inzet voor volwassenen (sociaal-culturele activiteiten voor ouders).
Voor meer info, contacteer Bregt Henkens
 
Voorzitter

 

  

Mijn geloof in ouderparticipatie heeft me naar de VCOV gelokt. Ouderparticipatie is soms al volop ingeworteld in de schoolcultuur. Nog tal van scholen zijn op zoek naar de juiste manier om ouders te bereiken en te betrekken. Stapsgewijs willen we een volwaardige partner worden. Voor meer info, contacteer        Jo Persyn
 
Joop Reijsmeijer
 

 

Onderwijs een hoeksteen voor de ontwikkeling en opvoeding van onze kinderen. Als voorzitter van de ouderraad participeren bij het lokaal schoolgebeuren en via de VCOV betrokken zijn bij andere onderwijsaspecten.
Voor meer info, contacteer Bruno Van Der Slaghmolen

 

 

Bouwen aan de  nieuwe generatie!  Coaching van jonge ouders, uitgaande van je eigen langzaam uitgekristal-liseerde ouderlijke expertise, tesamen met een organisatie die zichzelf bewezen heeft in de loop van meer dan 50 jaar werking! Resultaat-zeker en gegarandeerd geen verspilling van inzet!! Dàt is voor mij "VCOV ". Voor meer info, contacteer Bernadette Moelans

 
Ouderkoepels zijn belangrijk voor de ondersteuning van ouderraden bij hun werking en voor advies en informatie, over gelijk welk onderwerp ivm school en opvoeden. Het is essentieel dat ouders en ouderverenigingen weten dat ze niet alleen staan bij gebeurlijke problemen.
Mijn boodschap naar ouders is dat ze niet te vlug moeten denken dat ze geen tijd zullen hebben om zich te engageren en dat anderen dat veel beter zullen kunnen. Als je ermee begint valt dat enorm mee, en het wordt ook niet kwalijk genomen als je eens niet vrij bent. Ik heb me hierdoor laten leiden als ik me engageerde in de ouderraad (thans voorzitter secundair HHH), in VCOV en in het LOP Leuven. 
Voor meer info, contacteer Jos Vaesen

 

 Eddy Renard

 

Veerle Dufour
 

 

Word jij de nieuwe vrijwilliger?

Mail naar Karin Lemmens, de provinciaal coördinator van BLM

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar onze activiteitenkalender op de homepage voor meer info of rechtstreeks in te schrijven!
Neem ook een kijkje bij onze filmpjes en kliekjes voor leuk beeldmateriaal van de voorbije activiteiten!

   Minimaliseren