Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

Skip Navigation Links

Reacties en pers

   Minimaliseren

Getuigenis Theo Kuppens (stafmedewerker onderwijs)

"Op donderdag 21 juni sloten we 1 jaar werking rond het project ‘Label Oudervriendelijke School’ af. De laatste twee bezoeken aan twee toffe scholen doen mijmeren …

Veel scholen namen in de loop van dit schooljaar met dit project de kans over zichzelf na te denken. De bezoeken van de afgevaardigde van de beslissingscommissie en ondergetekende riepen telkens eenzelfde bedenking op: wat wordt er toch hard gewerkt voor leerlingen en hun ouders in veel van onze scholen! En op de scholen waar oudervriendelijkheid een feit is, voelen de ouders zich betrokken en is hen geen enkele vraag te veel, als ouder voor hun kind en de school, als ouderraad voor de leerlingen en de school.
Bij deze zeggen we aan al deze scholen, ouders en ouderraden: ”Doe stille voort!”. En volgend schooljaar hopen we eenzelfde ervaring met jullie te delen! Geniet intussen van veel vakantievriendelijkheid, waar dan ook!"

Lees ook de uitgebreide reflectie van Theo op één jaar label OVS.

Getuigenissen scholen

(Weldra...)

Het label oudervriendelijke school in de pers

De school en de oudervereniging Klavertje 3 organiseerden een plechtig moment met niemand minder dan ministers Smet en Vandelanotte! De regionale televisie maakte er een verslag van dat je via deze link kan herbekijken.

        

Op 27 januari 2012 ontvingen de eerste scholen het label oudervriendelijke school tijdens een feestelijke receptie. Collega Karolien maakte een mooi filmpje van de foto's! Bekijk het hier.

   Minimaliseren