Aan de kant staan…

Zoeken

Aan de kant staan...

Preventie en aanpak van pestgedrag, begripsomschrijving, typologie, nieuwe vormen, wat kunnen ouders doen, wat kunnen leerkrachten doen, globaal plan van aanpak en preventie…


Spreker:

Maurits Wysmans was tot 1/11/2020 opleidingshoofd van de Professionele Bachelor ‘Sociale Readaptatie Wetenschappen: kinderen, jongeren en welzijn’ verbonden aan de UCLL. Hij kan terugblikken op een jarenlange praktijkervaring in consultaties met gezinnen in complexe opvoedingssituaties en met leerkrachten in verband met opvoedings- en gedragsproblemen. Hij gaf lezingen in binnen- en buitenland en leidde studiedagen en workshops voor opvoeders, kinderbegeleiders, hulpverleners, leerlingenbegeleiders en leerkrachten. Hij publiceerde in diverse vaktijdschriften en schreef samen met Rik Prenen in 2014 het boek ‘Praten met ouders’.

Doelgroep:

Voor alle ouders van de school en het schoolteam

Verplaatsingsvergoeding:

€0.50/km (vanaf Alken)

Annulatie kost:

20% van het factuurbedrag
(De prijs is onder voorbehoud van wijzigingen. Afhankelijk van de spreker kan de prijs wijzigen per schooljaar of kalenderjaar)

Locatie:

Op locatie of online

Nieuwe prijzen vanaf 1/1/23:

  • Op locatie: ouderwerkingen/scholen uit de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant krijgen €50 korting. VCOV-leden betalen €370 en niet-leden €470 voor een infoavond ter plaatse. 
  • Organiseer je deze infoavond online, dan geniet je van 100 euro korting! VCOV leden betalen €320 en niet-leden €420 voor een online infoavond.
Wij zorgen voor:
  • Laptop
Jullie zorgen voor:
  • Beamer

Prijs
Aanvragen

Heb je een vraag voor VCOV? Contacteer ons!

Feedback geven