#ZoTech

Zoeken

ZoTech?! Technology & Future


Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Wie kan het nog bijhouden? Vaak zijn we niet mee met de technologische nieuwigheden en dat roept net meer vragen op, zeker als onze kinderen daar net wél mee weg zijn.
 
Hoe kunnen we deze veranderingen begrijpen in het licht van technologische vooruitgang? Onze kinderen en toekomstige generaties groeien op in een woelige wereld, waar de technologie nog sneller verandering brengt. Zij zullen opgroeien in een wereld die fundamenteel anders is/zal zijn.
 
Hoe kunnen we hen voorbereiden voor iets dat wij zelf niet kennen? Welke trends en technologieën zullen een grote impact hebben? Wat betekent dat voor ons - de mens - en de toekomst? Hoe moeten we naar technologie kijken? Waar staan we vandaag en hoe kunnen we het beste maken van dergelijke ontwikkelingen?


Spreker:

Ermelinda Hajdari is een gedreven digitale marketeer en voorstander van technologie en verandering. Als marketeer helpt ze bedrijven om een competitief voordeel te halen uit technologie, in een snel veranderende, hyper-geconnecteerde wereld.

Ze deelt al vier jaar haar kennis en expertise met leerlingen, ouders en scholen om hen bewust te maken van en warm te maken voor digitalisering, de technologische trends en de positieve verandering daaraan verbonden. Ze doet dit via vormingen, inspiratiesessies, en ideation workshops voor kinderen, ouders en leerkrachten. Ermelinda is eveneens campagne manager voor het project #Sociaalstechool, een initiatief van vzw sCooledu.

Doelgroep:

Voor alle ouders van de school en het schoolteam

Verplaatsingsvergoeding:

€0.43/km (vanuit Antwerpen)

Annulatiekost:

20% van het factuurbedrag
(De prijs is onder voorbehoud van wijzigingen. Afhankelijk van de spreker kan de prijs wijzigen per schooljaar of kalenderjaar)


Locatie:

Op locatie of online


Wij zorgen voor:
  • Presentatie
  • Laptop


Jij zorgt voor:
  • Beamer en een projectiescherm
  • Indien nodig geluidsapparatuur (microfoon, speakers)Prijs
Aanvragen

Heb je een vraag voor VCOV? Contacteer ons!

Feedback geven