De kracht van de stilte

Zoeken

Twee workshops: De Kracht van de Stilte

De zorgen om kinderen, gezondheid, tijd, werk, geld… maken het leven soms moeilijk en chaotisch. De drukte en werkstress geven we onbewust door aan onze omgeving en kinderen. Zelfs tijdens vakanties en vrije tijd blijft die spanning doorwerken. Elke ouder, leerkracht en élk kind vanaf 4 jaar kan door De Kracht van de Stilte meer ‘baas’ worden over z’n leven en zichzelf. Durft u deze uitdaging aan, samen met uw kinderen?

De Kracht van de Stilte brengt harmonie en rust. Het ‘Thuiskomen bij uzelf’ geeft u en uw kinderen meer innerlijke kracht. Het versterkt concentratie, aandacht, discipline en stimuleert creativiteit en talenten. Al vlug ervaart u nog meer ‘voordelen’: grotere zelfbeheersing, minder stress, een groter beslissingsvermogen, beter slapen. Daarnaast brengt meditatie innerlijke ‘vruchten’ voort als vriendelijkheid, vreugde, vrede, goedheid, geduld, zachtheid, rust. Op alle terreinen van het leven versterkt dit uw relaties, samenleven en samenwerking.

De Kracht van de Stilte stimuleert de verbindende communicatie die de Dialoogschool met het project ZILL “Zin in Leven – Zin in Leren” wil bereiken. 

Over heel de wereld beoefent men al honderden jaren meditatie: vanuit het boeddhisme, hindoeïsme en de christelijke wijsheidstraditie. Meer info en inspiratie vind je op www.DeKrachtvandeStilte.be. 

Na een éérste workshop gaan ouders, leerkrachten en kinderen samen experimenteren thuis en in de klas. Eén maand later volgt de tweede workshop. Nadat je de effecten van (christelijke) meditatie hebt opgemerkt, verken en geniet je verder van enkele extra stilte-oefeningen, samen met de kinderen.

Doel: i.s.m. met ouderwerking en school, ouders, leerkrachten en kinderen één maand lang laten experimenteren.

De prijs van €400,00 geldt voor de TWEE workshops ( €200 per workshop dus).
Tussen de twee workshops door is er ondersteuning en begeleiding voorzien.


Doelgroep

Voor alle ouders van de school en het schoolteam (basisonderwijs)


Spreker

De afgelopen twaalf jaar heeft Theo De Haes zijn ervaring reeds doorgeven aan een duizendtal leerkrachten en ouders. Zij op hun beurt hebben om en bij de 30.000 kleuters, kinderen en jongeren gestimuleerd hun innerlijke kracht te ontdekken en te gebruiken.


Locatie

op school


Verplaatsingskosten

€0,34/km – vanuit 3130 Betekom 

De verplaatsingskosten worden per workshop aangerekend.


Annulatiekost

20% van het factuurbedrag


Wij zorgen voor:

materiaal, aankondiging ouders / team: flyers – affiches (gratis).
stiltedoosje met inhoud als herinnering en stimulans voor iedere deelnemer (één per gezin / leerkracht )

De prijs van €400,00 geldt voor de TWEE workshops ( €200 per workshop dus).
Tussen de twee workshops door is er ondersteuning en begeleiding voorzien.

Jullie zorgen voor:

een gepast klaslokaal of ruimte


Prijs
Aanvragen

Heb je een vraag voor VCOV? Contacteer ons!

Feedback geven